DR. HORVÁTH JÁNOS

Full text search

DR. HORVÁTH JÁNOS
DR. HORVÁTH JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Csupán néhány mondatot Szalay Gábor képviselő úr, államtitkár úr felszólalásához. Olyat is mondott a képviselő úr, hogy a nemzetközi beruházások tendenciája nem lassult le, és olyan számot idézett tételének bizonyítására, amely kiragadott a nagy képből és félrevezető.
(12.20)
Valami ilyen számot mondott ebben a makronagyságrendben a képviselő úr, hogy valamikor kétmilliárd dollár értékű beruházás érkezett, és most csak 200 millió.
Tisztelt Ház! Azok a beruházások, amelyek megérkeztek kettő, négy, öt, tíz évvel ezelőtt, és továbbra is itt működnek, és a nyereségeiket nagyrészt visszaberuházzák, visszaforgatják, azok Magyarországon termelnek. Tehát nem vitte el a korábbi beruházó a nyereségét, mert évenként megteremtette azt, amit akart, hanem igenis a magyar környezetet alkalmasnak, vonzónak tartotta, hogy továbbra is beruházzon, továbbra is itt használódjék. Tehát a kétmilliárd és a kétszáz összehasonlítása abban az összefüggésben félrevezető, ahogy a képviselő úr használta, félrevezeti a nemzetközi beruházót, félrevezeti a magyar gazdasági élet tevékeny szereplőit.
Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť