RÉVÉSZ MÁRIUSZ

Full text search

RÉVÉSZ MÁRIUSZ
RÉVÉSZ MÁRIUSZ (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Én azon vagyok legjobban megdöbbenve, hogy éppen Szabó Zoltán beszél hangulatkeltésről, ugyanis nézzük végig, mi történt az elmúlt két és fél évben.
Született egy törvény. Ennek kapcsán folyamatosan azt hallottuk, hogy több tízezer fiatalkorút fognak lecsukni; ez a műsor ment reggeltől estig, estétől reggelig. Ha megnézzük a számokat, láthatjuk, hogy ez az állítás nem állja meg a helyét. Ugyan én az oktatási bizottsági ülésen magától az Igazságügyi Minisztérium főcsoportvezetőjétől kérdeztem meg, hogy hány fiatalkorút tartóztattak le, illetve ítéltek el az elmúlt két és fél évben, de Bócz Endre kitérő választ adott.
Nem is csoda egyébként, hogy kitért a válasz elől, mert ő is tudja, hogy az a hat elítélt fiatalkorú, akiknek mindegyikére rá lehetett bizonyítani, hogy terjesztő is volt, nem támasztja alá azt az állítást, amit önök folyamatosan megfogalmaztak.
Tehát én elfogadom, hogy kicsit magasabb ennek a vitának a hőfoka, mint ami indokolt lenne, bár igen súlyos kérdésről van szó, de igazából az a magatartás vezetett ide, az a folyamatos, állandó alaptalan uszítás, amit önök az elmúlt két és fél évben tanúsítottak.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť