HEGYI GYULA

Full text search

HEGYI GYULA
HEGYI GYULA (MSZP): Köszönöm szépen, miniszter úr, a válaszát, és természetesen nagyon fontos, hogy a következő ciklusban növekedjen a megújuló energia felhasználása. Dániában azt tűzték ki célul, hogy 10-15 éven belül az energia 40-50 százalékát a megújuló energia, elsősorban a szélenergia adja. Nyilván ez nálunk hosszabb időt igényel, de mindenképpen fontos ezen az úton előrehaladni.
Azt is hozzá kell tenni, ami itt már többször elhangzott ebben a Házban, hogy más energiafelhasználás, például a pozitívnak aligha nevezhető kamionforgalom burkolt állami támogatást kap, a külföldi kamionok Magyarországon 90-95 milliárd forint támogatásban részesülnek különböző díjelengedések következtében. Ezért is kívánatos, hogy legalábbis hátrányban ne legyenek a megújuló energiaforrás felhasználásával foglalkozók, és bízom benne, hogy ebben előrehaladás fog történni a jövőben.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť