ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Képviselő Asszony! Szeretném kérni képviselőtársaim türelmét. Természetesen most már nincs hozzászóló az első vitaszakaszhoz, én kísérletet tennék ennek lezárására, ha további jelentkező nem lesz. Most ugyan van egy kétperces hozzászóló, azonban abban az esetben, ha folytatódna tovább a vita, és lennének további jelentkezők, elnapolnám a vitát, és a holnapi napon folytatnánk le, holnap este ennek a vitáját.
Font Sándor képviselő úrnak adom meg a szót két percben, és akkor ezzel ismét elfogytak a hozzászólók. (A képviselő jelzi, hogy téves.)
Akkor szeretném megkérdezni képviselőtársaimat, hogy a részletes vita első szakaszához kíván-e még valaki hozzászólni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Képviselőtársaim! Ezt a vitát elnapolom, és folytatjuk munkánkat a költségvetés szavazásával; a költségvetési bizottság befejezte ülését.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť