DR. SZABÓ ERIKA

Full text search

DR. SZABÓ ERIKA
DR. SZABÓ ERIKA (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. A tizenharmadik havi nyugdíjjal kapcsolatos módosító indítványunk mellett szeretnék érvelni, amit Horváthné Stukics Erzsébettel közösen nyújtottunk be.
Ennek a módosító indítványnak az a lényege, hogy beszámítódjon a nyugdíjalapba a tizenharmadik havi nyugdíj, még hogyha nem is tizenharmadik havi nyugdíj, csak ötvenharmadik heti, de a kormány szándéka szerint rendszeres juttatásként szeretnék adni. Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy 30-40 ledolgozott év után méltatlan helyzetbe kerül a nyugdíjas-társadalom, hogyha önök segéllyé degradálják a nyugdíjat. Ezt nem lehet így minősíteni. Hogyha rendszeresen adni kívánják, elismerve azt, hogy a nyugdíjasok helyzete méltatlan és nagyon nehéz, a ledolgozott éveknek nem megfelelő összegű, akkor azt el kell ismerni nyugdíjként, hogyha nyugdíjnak nevezzük. Egyébként pedig valami más nevet, valami segélynevet kell kitalálni hozzá.
Tehát kérem, hogy támogassák a módosító indítványunkat.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť