ROGÁN ANTAL

Full text search

ROGÁN ANTAL
ROGÁN ANTAL (Fidesz): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Ebben a papírban valóban az szerepel, hogy ön tiszti beosztást csak 1978-tól töltött be. Tehát akkor még egyszer megfogalmazom a kérdést: 1961-től a Belügyminisztérium szigorúan titkos állományú politikai rendőrségénél valamilyen módon beosztásban, állományban volt-e vagy sem?
Nagyon fontos kérdés ez, miniszterelnök úr, mert amíg erre nem születik hitelt érdemlő válasz, addig azt gondolom, Magyarországon alkotmányos válsághelyzet van. (Felzúdulás az MSZP soraiban.) S ebből kétféle kivezető út van. Az egyik, hogy ha bebizonyosodik, hogy ön 1961-től vagy akár csak később a Belügyminisztérium szigorúan titkos állományú rendőrtisztje volt, akkor önnek le kell mondania. Ha be tudja bizonyítani hitelt érdemlően, hogy nem az volt, akkor azt gondolom, maradhat a miniszterelnöki beosztásban. (Dr. Kis Zoltán: Nem te döntöd el, öcsi! - Felzúdulás a kormánypárti, taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť