DR. CSILLAG ISTVÁN

Full text search

DR. CSILLAG ISTVÁN
DR. CSILLAG ISTVÁN gazdasági és közlekedési miniszter: Köszönöm a kérdését, képviselő úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ezt a kérdést én is szeretném föltenni, hiszen nem száz nap, hanem ha jól számolok, mintegy 1400 nap állt az önök rendelkezésére, hogy ugyanezt... - hiszen ennek az autópályának az indulása a '94-es időszakhoz kötődik, tehát volt arra mód, hogy ennek a kérdésnek nekilássanak és megoldják. Minthogy az örökséghez természetesen hozzátartozik (Derültség a Fidesz soraiban.), és mi ugyan nem a Fidesz programjának a megvalósításán dolgozunk, de azon igen, hogy az ott közlekedőknek a közlekedési feltételei hasonlóak vagy azonosak legyenek minden más, autópályát használó autózóéval, ezért a tárgyalásokat a jövő héttől fogjuk két kérdést érintően megkezdeni. Az egyik a matricás rendszer kiterjesztésének a lehetősége január 1-jétől, milyen feltételekkel és milyen állami támogatás igényével jár, és ezt elő tudjuk-e teremteni. A második, hogy hogyan folytatódjon az építkezés, ami legalább annyira fontos, mint önmagában a matricás rendszernek a kiterjesztése.
(11.30)
Természetesen nemcsak a cselekvő szolidaritásukra számítunk, hanem másra is, például az elmúlt négy évben bekövetkezett tárgyalások jegyzőkönyveinek a rendelkezésre bocsátására is. Sajnálom, hogy eddig ilyet nem leltünk, de minthogy önök általában nagyon ügyesek abban, hogy fölleljenek hiányzó dokumentumokat, kérem, hogy segítsék ezt a munkát.
Köszönöm a kérdést, és kérem a válasz elfogadását. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť