ZUSCHLAG JÁNOS

Full text search

ZUSCHLAG JÁNOS
ZUSCHLAG JÁNOS korjegyző: Tisztelt Országgyűlés! A szavazatszámláló bizottság megállapítása a következő: a szavazatszámláló bizottság megállapította, hogy a titkos szavazásban 386 képviselő vett részt. A szavazás érvényességét befolyásoló esemény nem volt.
A dr. Szili Katalin személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 376, az érvénytelen szavazatok száma 10; az igen szavazatok száma 355. (Taps. - Dr. Szili Katalin felállva köszöni meg a tapsot.) A nem szavazatok száma 21. Az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386.
A Mandur László személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 377, az érvénytelen szavazatok száma 9; az igen szavazatok száma 355, a nem szavazatok száma 22, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Mandur László felállva köszöni meg a tapsot.)
A Harrach Péter személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 380, az érvénytelen szavazatok száma 6; az igen szavazatok száma 370, a nem szavazatok száma 10, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps.)
A dr. Szájer József személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 382, az érvénytelen szavazatok száma 4; az igen szavazatok száma 368, a nem szavazatok száma 14, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Dr. Szájer József felállva köszöni meg a tapsot.)
A dr. Dávid Ibolya személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 381, az érvénytelen szavazatok száma 5; az igen szavazatok száma 366, a nem szavazatok száma 15, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Dr. Dávid Ibolya felállva köszöni meg a tapsot.)
A Wekler Ferenc személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 374, az érvénytelen szavazatok száma 7; az igen szavazatok száma 356, a nem szavazatok száma 18, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 381. (Taps. - Dr. Wekler Ferenc felállva köszöni meg a tapsot.)
A dr. Füle István személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 384, az érvénytelen szavazatok száma 2; az igen szavazatok száma 374, a nem szavazatok száma 10, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Dr. Füle István felállva köszöni meg a tapsot.)
A dr. Juhászné Lévai Katalin személyére leadott szavazatok megoszlása a következő: az érvényes szavazatok száma 383, az érvénytelen szavazatok száma 3; az igen szavazatok száma 370, a nem szavazatok száma 13, az urnában megtalált szavazatok száma összesen 386. (Taps. - Dr. Juhászné Lévai Katalin felállva köszöni meg a tapsot.)
(18.30)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť