TÓTH KÁROLY

Full text search

TÓTH KÁROLY
TÓTH KÁROLY (MSZP): Köszönöm, elnök asszony. A nemzetbiztonsági bizottság tagjaként szeretnék nagyon racionálisan pár mondatot mondani, mert szóba hozta képviselőtársam anélkül, hogy csak közelített is volna az igazsághoz. Szeretném elmondani, hogy bizottságunk rendszeresen - nem felszínesen - tételesen tájékozódott a szervezett bűnözés elleni eszközök használatáról, a megtett lépésekről, intézkedésekről - nem egy, hanem több alkalommal. Nagyon sajnálom, hogy ön erről nem szerzett tudomást. Nagyon sajnálom, hogy az itt folyó munkáról önök nem tájékozódnak, nagyon sajnálom, hogy önök semmit tettek meg annak érdekében, hogy tájékozódjanak arról, hogy ez a bizottság, ez a munkacsoport a nemzetbiztonsági bizottságban számtalan olyan dolgot megvizsgált részleteiben, amelyben az önök delegáltja is részt vett.
Engedjen meg annyi gonoszságot, hogy elmondjam: teljesen biztos vagyok benne, hogy tudna róla, hogy milyen munka folyt ebben a bizottságban, ha a bizottságba az önök pártja nem családi alapon delegál képviselőt. (Dr. Homoki János: A keresztapák meg lopkodják az autókat!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť