RÓZSA EDIT

Full text search

RÓZSA EDIT
RÓZSA EDIT (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök úr. Nagyon örülök, amikor ennek a témának az apropóján több képviselőtársam is foglalkozik a rendőrök munkafeltételeivel, körülményeivel. Csak a tényszerűség kedvéért kértem szót, hogy elmondjam a következőket.
Magam is fontosnak tartom, hogy a rendőrök körülményei megfelelőek legyenek, a szállásfeltételeik is megfelelőek legyenek. Magam is szándékozom olyan intézményeket felkeresni, amelyekben képet is szerezhetek erről.
Amiért felálltam és szót kértem, az a következő: tulajdonképpen csak azért nem kapok időpontot már egy hete, mert Torgyán elnök úrtól hiába várják múlt hét kedd óta, hogy visszajelezze, hogy mikor tud megfelelő időpontot adni arra, hogy mikor ér rá, amikor esetleg nem vidéken tartózkodik, és bokros teendői mellett esetleg az általa kért programot meg lehetne valósítani. Nagyon jó lenne, ha ezt minél előbb megkapnánk, mert én magam is erre várok most már több mint egy hete. Tehát elnök úr, kérem, tegye lehetővé, hogy erre a fontos látogatásra sor kerülhessen.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť