DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Először is szeretnék Rózsa Editnek gratulálni, hogy kinevezték a rendőrség szóvivőjének. (Derültség.) Én nem tudtam eddig erről, ne haragudjon, hogy ön a rendőrség szóvivőnője, bár kissé meglepődöm, hogy ennél kvalifikáltabb szóvivőre nem tellett a rendőrségnek, de ha így adódott a dolog, mit lehet tenni. (Zaj, moraj, közbeszólások a kormánypártok soraiban: Szégyen! Rendre lehet utasítani!) Kérem, egyszerűen... (Zaj, moraj a kormánypártok soraiban.), elnézést kérek, ne tessék... (Általános zaj.), ordibálják ki magukat az MSZP-s képviselők a kocsmában, ne a parlamentben! - úgy gondolom. Másrészt pedig azt tartom valószínűnek, hogy Rózsa Edit megfeledkezett arról, hogy sehol a világon nincs olyan hierarchia, amit ő állít, hogy ő addig ne mehetne valamiféle rendőrségi intézményt meglátogatni, amíg én nem látogattam meg.
Kedves Rózsa Edit! A naivitásnak ilyen fokát nem kellene a Házba hozni! Egyebekben ismételten felmutatom a televízió nyilvánossága előtt azt a dokumentumot (Felmutatja.), amelyet én Dánosné Hetyei alezredes asszonynak küldtem, az alezredes asszony nem válaszolt erre (Zaj, közbeszólások a kormánypártok soraiból: Azért, mert nem írtad alá!), és a munkatársaim sürgetésére sem kaptam időt. (Pozsgai Balázs kezével mutatja, hogy lejárt az idő. - Zaj, közbeszólások: Idő!) De természetesen most, hogy a belügyminiszter úr is biztosított és mások is, még most (Az elnök a csengő megkocogtatásával figyelmeztet az idő leteltére.), e héten meg fogom látogatni, és utána hétfőn erről be fogok számolni.
Köszönöm a türelmüket, köszönöm elnök úrnak is.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť