DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Mindenekelőtt Tóth András felszólalására szeretnék reagálni. Ő arra hivatkozott, amikor én a rendőrség Szegedi úti szállásán lévő állapotokat kritizáltam, kifogásoltam és azt a Gorkij "Éjjeli menedékhely"-ében leírt állapotokhoz hasonlítottam, hogy miért nem közvetlenül hozzá fordultam ebben az ügyben, mondotta az államtitkár úr, hogy én kellő tisztelettel ezt a helyzetet felderíthessem. Kérem, azért, mert dr. Dánosné Hetyei Anna alezredesnőnek, főosztályvezető asszonynak írtam, ő ennek a területnek a gazdája, ugyanis ez a BRFK üzemeltetési főosztályához tartozik, ő ennek a főosztályvezetője, a Kisgazdapárt pedig megszokta a szakszerűséget. (Derültség a kormánypártok padsoraiban.) Sajnálatos, hogy a kormányban ez ennyire nincs jelen, hogy még a rendőrség munkáját legújabban felügyelni jogosult államtitkár sem tudja ezt!
A másik megjegyzés Wekler Ferenc képviselő úrnak azzal az állításával kapcsolatos, hogy ők már korábban a költségvetés kapcsán javasoltak 12 milliárdot a rendőrségnek. Kérem, amikor a mi javaslatainkat elutasítják, mindig hivatkoznak a 72 százalékra! Miért nem a frakcióülésen beszélték meg, a 72 százalékot miért nem érvényesítik?!
Végül azt mondja Wekler úr, hogy nem romlott a közbiztonság, ez csak egyes országgyűlési képviselők képzeletében létezik. Menjen ki egyszer falura vagy menjen el egy tanyára, ahol már olyannyira megszűnt a közbiztonság, hogy a szántó-vető embernek a traktorját is ellopják! Én félek, hogy azért nem mer oda kimenni Wekler Ferenc, mert ellopnák a luxus személygépkocsiját, amíg megnézné, hogy miként lopták el a traktort.
Köszönöm a türelmüket. (Taps az FKGP padsoraiból. - Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Legalább saját és nem pártkocsival megy!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť