DR. TOLLER LÁSZLÓ

Full text search

DR. TOLLER LÁSZLÓ
DR. TOLLER LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! Dobos Krisztina hozzászólása gondolkodtatott el azon: baj-e, hogy kampánycélú egy ilyen közbiztonsági vitanap. Szerintem nem. Akkor baj, ha nem a tárgyról van szó, akkor baj, ha árukapcsolásban hozzuk elő az egész témát, a közbiztonságot egy bármely más témával, ami nem odaillik, baj akkor van, ha a tényektől messze elrugaszkodunk, és a legnagyobb baj akkor van, amikor mindenki azt mondja, hogy van programja, de bizonyos pártok részéről a programról és az ügyek kezeléséről egy szót nem hallunk. Eddig erről csak a szocialista frakció képviselői beszéltek. (Dr. Tóth Tihamér: Na ne!)
Lehet, hogy Áder képviselő úr felvetése jogos, viszont ebben a kérdésben benne van egy olyan állítás is, amely sokszor nem idegen a Fidesztől, hogy ez tény.
(18.00)
A tényeket másoknak is bizonyítani kell, és addig valamennyi országgyűlési képviselő és valamennyi politikus ennek az árnyékában él, függetlenül attól, hogy milyen párthoz tartozik. Úgy gondolom, vigyázni kell akkor, amikor mások minősítésekor véletlenül önmagunk csapdájába esünk. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť