DR. KUTRUCZ KATALIN

Full text search

DR. KUTRUCZ KATALIN
DR. KUTRUCZ KATALIN (MDNP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! A Katona Béla képviselőtársam által elmondottakra reagálnék. Amit elmondott, azzal nagyjából-egészében egyet lehet érteni, két dologra reflektálnék.
Az egyik a közvilágítás. Nem tudom, hogy képviselőtársaim észrevették-e már, hogy hetek óta a felére csökkent a fővárosban a közvilágítás, sötét van. Pedig Ferri már kétszáz éve megmondta, hogy a városok közvilágítása mennyit javít a bűnözési helyzeten. Erre, úgy gondolom, oda kellene figyelni.
A másik, amihez szeretnék kapcsolódni: az ő felszólalása is azt igazolta, hogy nem a belügyminiszter úr volt melegfront hatása alatt akkor, amikor a 12 milliárdos igényt előterjesztette - mint ahogy azt a pénzügyminiszter úr mondta -, hanem valaki mással történt valami. Tehát mindez azt látszik igazolni, hogy ez a bizonyos igény jogos. És ezt az igényt én szeretném alátámasztani egy grafikonnal is. (Felmutat egy grafikont.) Nem tudom, mennyire látszik, de higgyék el nekem, hogy ez a grafikon azt mutatja, milyen volt a rendőri jelenlét az utcákon. És ahogy nőtt a rendőri jelenlét, úgy csökkent a bűncselekmények száma, és ahogy csökkent a rendőri jelenlét, úgy nőtt a bűncselekmények száma. Nem tudom pontosan, a tavalyi év milyen volt, de azt lehet tudni, hogy Budapesten csökkent egyedül a bűncselekmények száma, és itt nőtt egyedül a rendőri jelenlét. Úgyhogy kérem tisztelt kormánypárti képviselőtársaimat, tessenek végiggondolni ezt a bizonyos plusz kiegészítést.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť