DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Úgy gondolom, igen tisztelt miniszter úr, hogy ön nem veszi figyelembe azt az egyszerű tényt, hogy az Európai Unióról nem beszélni kell (Derültség a kormánypárti oldalon.), hanem a gazdaságunkat olyan helyzetbe kell hozni, hogy az uniós felvételünk egyáltalán szóba kerülhessen. Mert hiába fogja miniszter úr azt mondani, hogy X.Y. megveregette az ön vállát, amikor a hivatalos adatok egyértelműen ellentétesek ezzel. Mert hiába csinálják önök például a forint csúszóleértékelését, amikor még a Nemzetközi Valutaalap is rendszeresen kifogásolja ezt. Vagy hadd utaljak arra, hogy az Európai Unió gazdaságpolitikájával ellentétes ez.
Úgy gondolom, ha mi ilyen helyzetben - félrevezetvén az EU tagállamait - valóban bekerülhetnénk az Európai Unióba, akkor a jelenlegi perifériáról egy újabb perifériára sodródnánk. Tehát a gazdaságunkat rendbe kell tenni, erre kénytelen vagyok a miniszter úr figyelmét felhívni.
Köszönöm a türelmet, elnök úr. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť