PALLAG LÁSZLÓ

Full text search

PALLAG LÁSZLÓ
PALLAG LÁSZLÓ (FKGP): Köszönöm. Tisztelt Miniszter Asszony! Igen, ez egy összetett kérdés, és sajnos ennek az eredménye az lett, hogy az önkormányzatok nem kapták meg a nekik járó összegeket.
Mi úgy látjuk, hogy sikerpropaganda-dömping közepette rá kell mutatni arra, hogy nem minden arany, ami fénylik. Megkárosították az önkormányzatokat, a településeket és azok állampolgárait. Milliós nagyságúak ezek az összegek, és minél nagyobb egy település, annál nagyobb a kárösszeg. A Legfelsőbb Bíróság idevonatkozó álláspontjával is szemben áll az önök döntése az önkormányzati vagyonba adás kérdését tekintve. Hogyan igazodjon az állampolgár, amikor a Legfelsőbb Bíróság álláspontja is szemben áll ezekkel a kérdésekkel, az önök döntéseivel?
Jogászok sokasága dolgozott és dolgozik, akik elsősorban saját érdekükben végezték ezt a munkát, a Tocsik-ügyhöz hasonló ez is. Ők szemrebbenés nélkül figyelmen kívül hagyták a települések és a lakosság érdekeit, etikátlanságok, szabálytalanságok sorozata jellemezte ezeket a dolgokat.
Tisztelt Miniszter Asszony! Nagyon furcsálljuk azt, hogy ön mint jogász és a kollegái, akik szintén jogászok, szemet hunytak ezen problémák felett, és nem az volt a cél és a szempont (Az elnök csengője megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.), hogy a problémás önkormányzatok megkapják a nekik járó pénzeket.
Köszönöm szépen. (Taps a Kisgazdapárt soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť