BALSAY ISTVÁN

Full text search

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm szépen. Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Államtitkár Asszony! Teljes mértékben nyugodt vagyok. Örülök annak, hogy államtitkár asszony tudott módosítani a kormány válaszán, és megnyugtatta a parlamentet, hogy a kormány az előzetes egyeztetések során támogatott kérdéseket támogatni fogja.
A gyakorlat nem így volt, a kormány képviselője ezzel ellentétesen nyilatkozott több bizottság ülésén, és én minden eszközt meg fogok ragadni arra, hogy a tisztelt Ház és az ország nyilvánosságának a figyelmét felhívjam zárt ülésekre, a nyilvánosság kizárásával történő cselekményekre és a tisztelt Ház bizottságaiban történő és nyilvánosságot nem kapó cselekményekre, hogy arra kérjem a tisztelt kormány képviselőjét, hogy az előzetes egyeztetések alapján támogassa a módosító javaslatokat.
Én tehát az eljárásról beszélek (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), államtitkár asszony pedig egyedi ügyekről szól. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť