LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Köszönöm szépen. Valóban támogatják a környéken, mert munkahelyet jelent. De ne ilyen áron jelentsen munkahelyet!
Másrészt államtitkár asszony arról beszélt, hogy félúton van a beruházás, de ugyanakkor kapott egy több mint 600 millió forintos támogatást. Tulajdonképpen ez itt a probléma! Nem hoztam el az összes újságcikket, levelet, felháborodott megnyilatkozást, amelyek joggal teszik szóvá, hogy valójában nem döntött még a Környezetvédelmi Minisztérium abban, hogy engedélyezi a beruházást, de a támogatás már megvan, az építkezés pedig - mint ön is jól tudja - elkezdődött.
Tulajdonképpen ez a kérdésem. Egyáltalán hogyan jut eszükbe egy történelmi borvidéken, akár Villányban - megkínlódtunk azzal is -, akár Tokaj-Hegyalján egy ilyen szörnyűségnek a létrehozatala? S hogy történhet meg az, hogy egy környezetvédelmi szempontból még nem engedélyezett beruházásra több mint 600 millió forintos - részben vissza nem térítendő - támogatást adnak? A zsurki vodkagyár nagyon rossz ómen!
Köszönöm. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť