PÁL BÉLA

Full text search

PÁL BÉLA
PÁL BÉLA (MSZP): Köszönöm államtitkár úr válaszát. Én azt gondolom, hogy ez megnyugtató volt nemcsak számomra, hanem mindazoknak a számára, akik ezen intézmények szolgáltatásait igénybe veszik.
Két dologra szeretném még talán felhívni a figyelmet. Az egyik, hogy valóban így van, hogy ezek az intézmények bár lakóterületi ellátást végeznek és közintézményként működnek, nem részesültek az energia-áremelkedésre biztosított kompenzációból és bérfejlesztésből sem. Így tehát ezúton is kérem képviselőtársaim figyelmét, hogy a '98-as költségvetésnél ne feledkezzünk meg erről.
Ide tartozik az a problémakör is, hogy az intézmények egyötödének rendezetlen az ingatlanhelyzete is, ami ugyancsak veszélyezteti jövőjüket. Tehát kérem, hogy az e területre vonatkozó törvények tárgyalása során ne feledkezzünk meg a munkahelyi művelődési intézményekről, amelyekben a látogatók száma az elmúlt évben meghaladta a hárommillió főt. Ezzel is szerettem volna bizonyítani, milyen nagy szükség van erre az intézményrendszerre. Köszönöm a válaszát. Köszönöm a figyelmet. (Gyér taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť