ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen dr. Kis Gyula zárszavát, és nem látom akadályát annak, hogy külön szavazzunk az ajánlás 2., 4. és külön a 7. pontjáról.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a T/3648/7. számú ajánlás 1. és 3. pontjai nem kapták meg a szükséges bizottsági támogatást, ezért ezekről nem határoz az Országgyűlés. A kormány előzetesen tájékoztatta a frakciókat, hogy a T/3648/7. számú ajánlás 2., 4. és 7. pontjait egyaránt támogatja.
Először az ajánlás 2. és 4., kormány által támogatott pontjáról szavazunk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Köszönöm. Az Országgyűlés a módosító javaslatot 285 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.
Most kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a kormány által támogatott 7. pontot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Köszönöm. Az Országgyűlés a módosító javaslatot 164 igen szavazattal, 122 nem szavazattal és 6 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most azokról a módosító javaslatokról határozunk, amelyeket a kormány nem támogatott. Az 5. és 6. pontban Garai István és képviselőtársai a határozati javaslat 2. pontja szövegpontosításait kezdeményezi. A szociális bizottság támogatja. És a tisztelt Országgyűlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Köszönöm szépen. Kérem, Tompa Sándor képviselő úr gépét szíveskedjenek bekapcsolni. Most igennel szavazott a képviselő úr? (Tompa Sándor bólint.) Igen. Köszönöm szépen.
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 118 igen szavazattal, 144 nem szavazattal, 30 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatalunk végére értünk. A zárószavazásra várhatóan a jövő heti ülésünkön kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť