DR. HOMOKI JÁNOS

Full text search

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): Tisztelt Képviselőtársaim! Pusztai Erzsébet a büntetőjog oldaláról próbálta a kérdést megközelíteni, a Független Kisgazdapárt az adójogszabályok oldaláról korábban tett kísérletet a kérdés megközelítésére. Hiszen 1988-tól Magyarországon olyan átrendeződések zajlottak le, amelyek következtében az állami vagyont bizonyos személyek magánvagyonukká alakították át ellenszolgáltatás nélkül vagy csekély ellenszolgáltatásért.
Ebben a kérdéskörben a Független Kisgazdapárt törvényjavaslatot terjesztett elő 1996 októberében a feltűnő mértékű alaptalan vagyongyarapodásról. A törvény célja a feltűnő mértékű alaptalan vagyongyarapodás feltárása és a feltűnő vagyoni egyenlőtlenségek megszüntetése. A javaslat az állampolgárok és a gazdálkodó szervezetek vagyonának feltűnő mértékű növekedésének bejelentését az APEH-hez, a minisztériumok, országos hatáskörű szervek és az önkormányzatok magasabb vezetői beosztásban lévő köztisztviselői...

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť