KÓSA LAJOS

Full text search

KÓSA LAJOS
KÓSA LAJOS (Fidesz): Államtitkár úr, önnek igaza van, megállt a tudományuk, ez jól látszik ebben az ügyben. Ugyanis nem a jogállamot kell bírálni - és főleg nem a bíróságokat. Ez a jogi helyzet előrelátható volt. Ha ismerik a jogszabályokat, de ha véletlenül megkérdezik kiváló szakértő gárdájuktól vagy adott esetben az illetékes miniszter úrtól, talán össze tudták volna hozni azt, hogy ne teremtsenek olyan helyzetet, hogy valaki bűnvádi eljárás alá vonódik, elveszti a jó hírnevét, és ezt azzal fejeli meg a kormány, illetőleg a kormány egyes lépéseiből következő folyamat, hogy 44 milliós végkielégítést kap. Önök szerint ez rendben van? Mit gondol erről az az állampolgár, aki azt mondja, hogy azért voltak komoly kifogások a bankrendszerrel kapcsolatban, azt konkrét bankárok követték el, ezek szerint a legrosszabb, ami érheti az embert ilyen pozícióban, az, hogy 44 milliós végkielégítést kap. (Derültség.) Gondolják át, hogy ennek mi a következménye!
Egyébként pedig konkrét emberek hozták ezeket a konkrét rossz döntéseket, javaslom, dobják össze ezt a 44 milliót, és fizessék ki, vagy ajánlják fel a Mezőbanknak, mert hogy ez a 44 millió kifizetésre kerül, az világos, csak az a kérdés, hogy a közös kasszából vagy véletlenül a rossz döntést hozók összedobják a végén a pénzt. Én javaslom, válasszák ezt a megoldást. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť