BAJOR TIBOR

Full text search

BAJOR TIBOR
BAJOR TIBOR (MSZP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Államtitkár Úr! Amikor a megváltozott gazdasági helyzetre való hivatkozással az OTP a lakáskamatok megváltoztatását egyoldalúan kényszerítette a lakosságra, nagyon sok család került szinte lehetetlen helyzetbe. Sokan a kölcsön azonnali visszafizetését választották; került, amibe került. Természetesen a lakás és a lakossági célú hitelkamatok mellett abban az időben nőttek a lakossági betétkamatok is.
Mára - köszönhetően a sikeres gazdaságpolitikának - jelentősen, 10 százalékot meghaladóan csökkent a csúcshoz képest az egynapos banki kamatok, s ennek következményeként csökkentek a lakossági betétkamatok is. A lakás és a lakossági célú hitel kamatai azonban ezt valahogy nem akarják tudomásul venni.
Kérdezem: lát-e lehetőséget arra, hogy a lakás és a lakossági célú hitel kamatai - követve a banki kamatokat - szintén csökkenjenek? Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť