ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Az interpelláló képviselő asszony nem fogadta el a miniszteri választ. Az Országgyűlés szemmel láthatóan nem határozatképes… (Közbeszólások: De igen! - Próbáljuk meg!) Nézzük meg!
Tehát az interpelláló képviselőtársunk nem fogadta el az államtitkár úr válaszát. Kérdezem ezért a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Zsigmond Attila jelzi, hogy nem működik a gépe.) Kérem Zsigmond Attila gépét bekapcsolni! Mindenki másnak működött a gépe? (Nincs ilyen jelzés. - A táblán megjelenő eredmény: 120 igen, 51 nem, 9 tartózkodás. - A leadott szavazatok száma: 180)
Sajnos, jól ítéltem meg, a Ház még nem határozatképes.
Kérem a folyosókon, az irodákban tartózkodó képviselőtársaimat, hogy minél előbb fáradjanak az ülésterembe, határozathozatalra kerül sor. (Rövid szünet.)
Kérem képviselőtársaimat a frakcióirodákban, a folyosókon, hogy fáradjanak az ülésterembe. Interpellációs időszak van, határozathozatalokat kell megejtenünk. (Rövid szünet.)
Ismételten felteszem a kérdést. Interpelláló képviselőtársunk nem fogadta el az államtitkár úr válaszát. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 132 igen szavazattal, 53 nem szavazattal, 8 tartózkodás mellett az államtitkár válaszát elfogadta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť