IVANICS ISTVÁN

Full text search

IVANICS ISTVÁN
IVANICS ISTVÁN (KDNP): Köszönöm a szót, elnök úr. Szabó Lajos Mátyás képviselőtársam az ő szempontjából természetesen jogosan teszi föl, hogy esetleg ebben a körben hogyan jelenik meg az a széles szabályozási igény, amit fölvetettem az előadásomban. De fel kell hívni a figyelmet arra, hogy ennek van egy másik vetülete is: maga a reklám megjelenítése, tehát hogy itt egy zárttéri reklámozásról van szó. Nyilvánvaló - és erre nyomatékosan hívtam fel a figyelmet, hogy ott keletkeznek majd súlyos ellentmondások, hogy ez maga a reklámhordozó, tehát a reklám helye és a reklámhordozók kérdése tekintetében hiányosságot szenved. Magának a gazdasági reklámnak a kérdése sem pontosan körülhatárolt tehát. Ha erre jobban ügyelt volna az előterjesztő, akkor mindenképpen szükséges lett volna a szabadtéri reklám, reklámozás kérdéseit is összekapcsolni. A felszólaló képviselőtársak is említették, hogy ez összefoglaló jellegű, átfogó jellegű törvény ezen a területen, és ezt semmiképpen nem elégíti ki a jelenlegi szabályozás.
(18.00)
Azért mondtam azt, hogy valószínűleg ilyen szempontból még a módosító javaslatokkal sem tudjuk kompletté tenni ezt a javaslatot. Én ezt fenntartom (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.), természetesen azért elősegíti a jelenlegi rendezetlen viszonyoknak bizonyos téren való előrevitelét.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť