DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Full text search

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Sajátosnak tartom Toller képviselő úr megszólalását, hiszen képviselőtársam a vizsgálóbizottság tagja. Én nem vagyok a bizottság tagja, de nekem sem mondott semmi újat. A sajtóban hónapok óta megjelennek ezek a hírek. Mindössze összeállította azt a sorozatot, amire vonatkozólag számtalan kormánypárti nyilatkozat volt a tények megjelenése előtt, hogy nem igaz, nem történt ilyen, nem érintettek a kormánypártok, és az egész nem úgy van, és már be is fejeztük a vizsgálatot. Erre utalt képviselőtársam. Kicsit elsiette miniszterelnök úr a nyilatkozatot.
Egyébként pedig az a véleményem, hogy nem az a skandalum, amikor egy ellenzéki képviselő felsorolja azokat a tényeket, amelyekkel találkozhatott, hanem az, hogy ezek megtörténhetnek, tisztelt kormánypárti képviselőtársaim! (Taps, közbeszólások jobbról: Így van!)
Hozzáteszem: az ügynek nincs vége, tisztelt Toller képviselő úr. Ennek az ügynek, az ilyen típusú ügyeknek sajnos nincs vége. A Polgári Bank ügye még csak most következik, és az, úgy tűnik, ennél sokkal nagyobb horderejű kérdés lesz. Sajnos, tisztelt kormánypárti képviselőtársaim, kicsit talán hátrább az agarakkal! Agresszivitással ezt a disznóságot nem tudják kimenteni!
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť