KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ népjóléti minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Most még nem kívánok a vitában elhangzottakra átfogóan reagálni, pusztán a két utóbbi hozzászólással kapcsolatban szeretnék megnyugtató szavakat mondani.
Nagyon fontos kérdést vetett fel Szabó Lajos Mátyás képviselőtársam, és ahogy arra Csizmár Gábor képviselőtársam is utalt, a módosító indítványoknak a mély elemzésével párhuzamosan folyik a végrehajtási utasításoknak a kidolgozása. Én azt szeretném megajánlani a képviselőtársaknak, hogy a részletes vita idején be fogjuk nyújtani a végrehajtási rendeletek ütemtervének az elgondolását, így világos lesz a képviselők számára még a részletes vita során, hogy milyen ütemtervben kívánjuk kidolgozni a végrehajtási utasításokat.
A másik nagyon lényeges kérdés, hogy milyen forrás fog rendelkezésre állni a törvény végrehajtása során. Ebből a szempontból megítélésem szerint a legjobb időben kerül elfogadásra a törvény, hiszen a jövő évi költségvetés megalapozásánál már mindaz az intézményrendszer, amelyet átfogóan tartalmaz a törvényjavaslat most még, és reményeim szerint, amikor a költségvetést tárgyaljuk, akkor már törvényről beszélhetünk, ez jó alapot szolgáltathat arra, hogy a költségvetési törvényjavaslat megalapozásánál már azokat a szempontokat érvényesíteni tudják a képviselők is és a szaktárca is, amelyek elengedhetetlenül szükségesek az intézményrendszer működtetéséhez.
Köszönöm szépen, képviselőtársaim. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť