DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót. Nem arról volt szó és nem arra irányult a kérdésem, hogy önnek tetszett-e a műsor, igen tisztelt miniszter úr, vagy nem tetszett; ez minket hidegen hagy. Arról szólt a kérdés, hogy itt egy durva törvénysértés történt, nevezetesen a Szabad Demokraták Szövetsége kvázi utasította a Magyar Televíziót arra, hogy készítsenek el egy filmet, erre egy stábot kiutaztattak Romániába, és az SZDSZ vezető politikusait filmezték, róluk a közszolgálati televízió sugárzást adott.
(13.30)
Én úgy gondolom, elfogadhatatlan az, hogy bárki ilyen módon beavatkozzék a Magyar Televízió ügyeibe, különösen akkor, amikor ellenzéki oldalon például a Független Kisgazdapárt megszólalási lehetőséget sem kap. (Felzúdulás és derültség a kormánypártok soraiban.) Erről kérdezem igen tisztelt miniszter urat: ezt törvényesnek, megengedhetőnek tartja-e? Köszönöm a türelmet. (Taps a Független Kisgazdapárt padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť