DR. SZENT-IVÁNYI ISTVÁN

Full text search

DR. SZENT-IVÁNYI ISTVÁN
DR. SZENT-IVÁNYI ISTVÁN külügyminisztériumi államtitkár: Alapvetően egyetértek azzal, amit a képviselő úr mond. Valóban, amikor aláírtuk az alapszerződést, egy kötelezettséget is vállaltunk arra, hogy felügyeljük annak betartását. Victor Ciorbea budapesti látogatása során megállapodás született a kormányközi vegyes bizottság felállításáról. A vegyes bizottság hamarosan működni kezd. E vegyes bizottság hatáskörébe tartozik az, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje, a magyar kormány tehát ezt meg fogja tenni.
Még tájékoztatni szeretném a képviselő urat arról, hogy a Maros megyei prefektusnak van azóta egy újabb közleménye, melynek a hangneme már lényegesen tompább ebben a kérdésben. Azt hiszem, hogy ebben a konkrét kérdésben is kedvezőbb megoldást érhetünk el.
Tisztelt Képviselőtársaim! Engedjék meg, hogy felhasználjam a még hátralévő időt egy köszönetnyilvánításra. Ebben a minőségemben valószínűleg utoljára adtam választ itt az önök kérdéseire. Köszönöm valamennyi képviselőtársamnak az együttműködést, a támogatást; és az ellenzéki képviselőtársaknak - vagy akár a kormánypártiaknak is - köszönöm, hogy kérdéseikkel módot adtak arra, hogy a kormány álláspontjának és külpolitikájának helyességéről itt meggyőzhessem önöket.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť