DR. KRISTÓF ISTVÁN

Full text search

DR. KRISTÓF ISTVÁN
DR. KRISTÓF ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Teljes mértékben egyetértek Sepsey Tamás képviselő úr azon mondásának megidézésével, hogy a stílus maga az ember. Ennek a mondásnak az igazsága, igazságtartalma többségünkben az ő kétpercesét meghallgatva még inkább megerősödött.
Hogy milyen körben kíván a mostani kormány földtulajdont juttatni és kinek, ezzel kapcsolatban kérem Medgyasszay László képviselő urat, szíveskedjen elővenni az előző kormány által - a kormány által, amelynek ön politikai államtitkára volt - 14 809. szám alatt előterjesztett törvényjavaslatot, és szíveskedjen összevetni, hogy az a kormány milyen körben kívánt tulajdont juttatni, és az hogy viszonyul a mostani törvényjavaslathoz. Arra a következtetésre fog jutni, hogy a mostani javaslat lényegesen szigorúbb korlátokat állít, mint amit az akkori kormánypolitika akaratában fogalmazott meg.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť