DR. CSEHÁK JUDIT

Full text search

DR. CSEHÁK JUDIT
DR. CSEHÁK JUDIT, a szociális és egészségügyi bizottság elnöke: Elnök Asszony! Tisztelt Ház! A szociális és egészségügyi bizottság a beterjesztett törvényjavaslatok közül az 1990. évi LXV. törvény módosítására benyújtott T/32-es indítványt tárgyalta meg elmúlt heti bizottsági ülésén. Bizottságunk egyhangúlag alkalmasnak találta a javaslatot általános vitára. Ugyanakkor a vitában megnyilatkozó képviselők egybehangzóan igen rövidnek találták a törvényjavaslat áttanulmányozására rendelkezésünkre álló időt. Egy felszólaló kivételével képviselőtársaink kifogásolták azt, hogy a kormány szándéka szerint ugyan most egészségügyi és szociális szakkérdésekre nem tér ki átfogóan a törvénymódosítás, mégis - irányítási és igazgatási megfontolások mentén - a városi kórházakat érintő módosító javaslatokat is megfogalmaz, vitatható módon.
Ennek a kérdésnek a konkrét megtárgyalását a módosító javaslatokról szóló részletes vita idejére halasztottuk. Köszönöm. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť