ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Képviselő úr, egyszerre felszólalni és ülést is vezetni nem lehetséges. Tehát én csak arra figyelmeztettem, hogy az ülést vezető elnöknek a feladata a rendfenntartás és annak is a megítélése, hogy az egyes megnyilatkozások elérik-e azt a fokot, hogy elnöki rendreigazítást, rendreutasítást tegyen az szükségessé. Amennyiben pedig az én eljárásom nem volt megfelelő, úgy az ügyrendi kérdésekben hatáskörrel bíró alkotmányügyi, törvény-előkészítő, igazságügyi és ügyrendi bizottsághoz szíveskedjék panaszával fordulni. (Derültség, taps a bal oldalon.)
Következő felszólalónk Tokaji Ferenc, a Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportjából. (Közbeszólás a bal oldalon: Tévedés.) Nincs itt a képviselő úr? Nincs jelen. Akkor Hiesz György következik, Magyar Szocialista Párt. Nem kért? Itt az előre felírt felszólalók között szerepel a neve. Nem tudom eldönteni, hogy hogy került ide. Jó, akkor tudomásul vesszük, hogy nem kíván szólni. Lippai Lajos, Magyar Szocialista Párt.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť