DR. SURJÁN LÁSZLÓ

Full text search

DR. SURJÁN LÁSZLÓ
DR. SURJÁN LÁSZLÓ (KDNP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Kedves Miniszter Úr! Azt hiszem, ez a kérdés egy héttel ezelőtt szerepelt. Kénytelen vagyok megismételni, hogy miről is szóltunk akkor: mennyit kell várni az áfa visszatérítésére, hogyan alakult ez a várakozás az elmúlt hónapok folyamán? Ez volt az egyik kérdés. Milyen ütemben alakultak az elmúlt hónapokban a behajtások? Ez volt a másik kérdés. Nem feltétlenül konkrét számokat várok - mondtam, hanem ha a tendenciákat mondja a miniszter úr, már megköszönöm.
A miniszter úr válaszolt, azt mondta, hogy 30 napos az átfutási idő, s hogy a behajtási munka javul és 16 milliárd bejött. A havi bontásról nem esett szó a miniszteri válaszban, de a kérdésben igen. Én ezt nem tettem különösen szóvá, de megkértem, hogy kaphassuk meg írásban.
Miniszter úr ezt meg is ígérte, és mi mindannyian - gondolom - a pénteki postában megkaptunk egy anyagot, amelyben nagyon sok minden van, de nincs benne az, hogy hogyan alakul az áfa-visszatérítés havi bontásban és hogyan alakul a behajtás havi bontásban. Miniszter úr, tudna-e válaszolni ezekre a kérdésekre?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť