ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Most kormányelőterjesztések sürgős tárgyalásba vételéről fogunk határozni. Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály 99. §-ának (2) bekezdése értelmében az Országgyűlés a sürgősségi javaslatról vita nélkül határoz. Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy a kormány előzetesen jelezte, hogy a sürgősségi kérelmeket nem kívánja külön szóban megindokolni.
Tisztelt Országgyűlés! A kormány sürgős tárgyalást kért a szövetkezetekről szóló 1992. évi I. törvény módosítását indítványozó T/149-es számú törvényjavaslatára. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az előterjesztés sürgős tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 194 igen szavazattal, 37 nem szavazattal, 2 tartózkodással az előterjesztést sürgős tárgyalásba vette. (Rövid szünet után.)
Egy kis türelmüket kérem! Az alkotmány módosításához az összes képviselő kétharmadára van szükségünk, és pillanatnyilag ennyien még nem tartózkodtak a teremben, úgyhogy ismét csengetek, hogy a kinn tartózkodó képviselőtársaink a folyosóról befáradjanak. (Rövid szünet után.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť