DR. HACK PÉTER

Full text search

DR. HACK PÉTER
DR. HACK PÉTER (SZDSZ): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Csak szeretném jelezni, hogy Szabó Iván képviselő úr költői hevületű beszédében olyan tényeket, pontosabban olyan állításokat tett, amelyek nem felelnek meg a tényeknek.
A Szabad Demokraták Szövetségének győri szervezetével vagy a polgármesterrel kapcsolatban valótlanságokat állított. Amit állított, semmilyen vonatkozásban nem függ össze az expóvitával és abszolút nem a tárgyhoz tartozik. Ráadásul senki nem zárta ki a győri polgármestert, és a szervezetet sem zárta ki senki. Ez egy olyan vitát hozna ide, ebbe a Házba, amihez az Országgyűlésnek és még kevésbé Szabó Ivánnak nincs igazából köze. Azt hiszem, nem lenne szerencsés, ha más pártok belső ügyeivel traktálnánk a Ház plénumát.
Ezért kérem elnök asszonyt, hogy a jövőben a viták során a felszólalókat a tárgyszerűség követelményeinek megtartására hívja fel. Köszönöm. (Közbeszólás az ellenzék soraiból: Igaza van abban, amit mondott.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť