BAUER TAMÁS

Full text search

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Csak emlékeztetni szeretném ismételten az érdeklődőket arra, hogy a világkiállítási törvény két dolgot mondott ki. Az egyik, hogy expó legyen, a másik, hogy legfeljebb folyó áron 30 milliárd. Ez egy kötelezettség és egy tilalom. Márpedig a kormánynak mindkettő betartására kellett törekednie, és a kettő közül csak az egyiket tudta betartani. A másik dolog, amit szintén nagyon röviden említenék: elhangzott itt - ha jól emlékszem, Demeter Ervin képviselőtársamtól -, hogy a kerítésen kívüli munkálatok 18 százalékos készültségi fokon vannak, és ennek alapján ő kétségbe vonta azt, hogy a fővárosi önkormányzat kellőképpen támogatja a világkiállítás megvalósítását.
(11.50)
Nos, a kerítésen belüli magasépítési munkáknál is 15 százalék körüli készültségi foknál tartunk. A magyar pavilon jelenleg a kivitelezési tervek stádiumában van. Ennek alapján nem szeretnék a Világkiállítási Programiroda világkiállítás iránti odaadásával kapcsolatban semmiféle következtetést levonni. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť