SASVÁRI SZILÁRD

Full text search

SASVÁRI SZILÁRD
SASVÁRI SZILÁRD (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Köszönöm a szót.
Tisztelt Szabó Zoltán! Hadd mondjam el önnek, hogy sem csődbe vivő tuti tippel, sem csökkenő értékű Fotex-részvényekkel nem rendelkezem. Rendelkezem viszont azokkal a jegyzőkönyvekkel, amelyek az elmúlt négy év során tartalmazzák azokat a politikai döntéseket, amelyeket annak idején mint ellenzéki politikusok, az MSZP-s képviselők is meghoztak.
Az én emlékeim arról szólnak, hogy ebben ők is igennel szavaztak. Ha most úgy gondolják, hogy erre az intézményre szükség van, és szükség van ennek normatív támogatására - mint arra Selmeczi Gabriella utalt az előző napon elhangzott felszólalásában -, akkor kérem, hogy támogassák ezt az indítványunkat. Ha meggondolták magukat, akkor kérem, azt is jelezzék.
Befejezésképpen csak annyit, egyébiránt a költségvetési politika mostani változatát, amelyet annak idején még Békesi-programnak hirdettek meg, remélem, hogy ez a Békesi-program nem fog úgy kiüresedni, hogy csak Békesi László neve legyen ott, s a költségvetés vagy az a gazdaságpolitikai elképzelés, amelyet meg akart valósítani, kihullik alóla.
Köszönöm szépen.
(12.40)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť