GYIMÓTHY GÉZA

Full text search

GYIMÓTHY GÉZA
GYIMÓTHY GÉZA (FKGP): Természetesen, miniszterelnök úr, a titkársága részére át fogom adni az önkormányzat polgármesterének a levelezését, azt a többhónapos várakozást, mert az ön minisztériuma, a Pénzügyminisztérium nem méltatta őket válaszadásra. De ha én most tanár lennék, miniszterelnök úr, ön pedig diák, akkor egy nagyon gyenge kettest adnék önnek, mert a tárgyi tudása ugyan megüti az elégséges szintet, viszont nem adott választ a kérdésemre. (Szórványos taps a jobb oldalon.) Azért nem adott választ, mert önök szakértelmet ígértek, hogy a korábbi privatizációs visszaéléseknek gátat szabnak, de kérem, azóta még jobban kiteljesedtek a privatizációs visszaélések, hisz már az ön öthónapos kormányzása idején történt ez az elidegenítés.
Tehát nem fogadom el a választ, ha interpellálnék... (Derültség a bal oldalon.).., és sajnos, azok az emberek nem fogják megérni a váltógazdálkodást, mert önök egész mást cselekednek, mint amit ígértek. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť