ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Full text search

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Soron következik az Ideiglenes Nemzetgyűlés megalakulásának 50. évfordulójáról szóló törvényjavaslat általános vitája és határozathozatala. Az előterjesztést T/398. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig T/398/1. számon kapták kézhez képviselőtársaim. A tervezett határozathozatalra figyelemmel nyomatékosan kérem önöket, hogy a határozatképességet biztosítsák. A napirendet az Országgyűlés egyórás időkeretben tárgyalja, mely szerint a frakciók részére tíz-tíz perc áll rendelkezésre.
Kérdezem, hogy az alkotmányügyi bizottság kíván-e előadót állítani? Nem érkezett jelzés. Most az egyes képviselőcsoportok vezérszónokai fejthetik ki álláspontjukat az előzetes megállapodás alapján tízperces időkeretben. Elsőként megadom a szót Szabó Miklósnak, a Szabad Demokraták Szövetsége képviselőcsoportja vezérszónokának. (Szabó Miklós: Elállok.) Mivel nem kíván szólni, kérdezem: a Magyar Demokrata Fórum részéről dr. Szabad György képviselő úr kíván-e szólni? (dr. Szabad György: Igen.) Igen. Megadom a szót dr. Szabad Györgynek, a Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja részéről. Szólásra készül a szocialista képviselőcsoport vezérszónoka, Orosz István.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť