ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Megkérem képviselőtársaimat, foglalják el helyüket, mert határozathozatalokkal folytatjuk munkánkat.
Tisztelt Országgyűlés! Először az egyes törvényeknek a közpénzek szabályozásával összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslat kivételes eljárásban történő döntéshozatalára kerül sor. Ennek során fenntartáskérésre és külön szavazás kezdeményezésére nincs lehetőség. Először az összegző módosító javaslatról döntünk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Törvényalkotási bizottság T/2373/8. számú összegző módosító javaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az összegző módosító javaslatot 117 igen, 61 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta.
Most a zárószavazás következik. Ennek során a törvényjavaslatnak az elfogadott összegző módosító javaslattal megváltozott szövegéről döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a módosított törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosított törvényjavaslatot 112 igen, 69 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta.
Arra figyelemmel, hogy a frakciók bizottsági tagcserékre nem tettek javaslatot, személyi döntésekre a mai napon nem kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi