LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Köszönöm szépen. Valóban támogatják a környéken, mert munkahelyet jelent. De ne ilyen áron jelentsen munkahelyet!
Másrészt államtitkár asszony arról beszélt, hogy félúton van a beruházás, de ugyanakkor kapott egy több mint 600 millió forintos támogatást. Tulajdonképpen ez itt a probléma! Nem hoztam el az összes újságcikket, levelet, felháborodott megnyilatkozást, amelyek joggal teszik szóvá, hogy valójában nem döntött még a Környezetvédelmi Minisztérium abban, hogy engedélyezi a beruházást, de a támogatás már megvan, az építkezés pedig - mint ön is jól tudja - elkezdődött.
Tulajdonképpen ez a kérdésem. Egyáltalán hogyan jut eszükbe egy történelmi borvidéken, akár Villányban - megkínlódtunk azzal is -, akár Tokaj-Hegyalján egy ilyen szörnyűségnek a létrehozatala? S hogy történhet meg az, hogy egy környezetvédelmi szempontból még nem engedélyezett beruházásra több mint 600 millió forintos - részben vissza nem térítendő - támogatást adnak? A zsurki vodkagyár nagyon rossz ómen!
Köszönöm. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi