ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Soron következik a halászatról és a horgászatról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. (Folyamatos zaj.) Kérem figyelmüket! Az előterjesztést T/3566. számon, az egységes javaslatot pedig T/3566/100. számon kapták kézhez képviselőtársaim.
A Házszabály 107. § (1) bekezdése alapján az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatot nyújtott be, és erről ajánlást készített T/3566/102. számon. Megkérdezem az alkotmányügyi bizottságot, hogy kívánják-e a módosító javaslatot szóban indokolni? (Dr. Hack Péter nemet int.) Nem kívánják.
Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály szerint a záróvitában a részletes vitára vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni, ezért a vita a két benyújtott indítványra külön-külön megnyílik.
Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni az ajánlás 1. pontjához, amely az egységes javaslat 3. § (2) bekezdése tekintetében egységesíti a rendelkezést. (Nincs ilyen irányú jelzés.) Tisztelt Országgyűlés! Nagyon sok név van a monitoromon, de feltehetőleg tévedésből. Én most - megköszönve az együttműködésüket - átadom az elnöklést Füzessy Tibor alelnök úrnak. (Taps.)
(19.00)
(Az elnöki széket dr. Füzessy Tibor, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi