Interpellációkra adott válaszok elfogadása:

Teljes szövegű keresés

Interpellációkra adott válaszok elfogadása:
Tisztelt Képviselőtársaim! Folytatjuk a munkánkat. Az elfogadott napirendünknek megfelelően most a mai napon elhangzott interpellációkra adott válaszok elfogadásáról történő határozathozatalokra kerül sor.
Z. Kárpát Dániel, a Jobbik képviselője az I/14954. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 111 igen szavazattal… - ehhez hozzá kell adni még a most jelentkező képviselőket. Tehát Halász János képviselő úr? (Halász János: Igen.) Igen szavazat. Czunyiné Bertalan Judit képviselő asszony? (Czunyiné dr. Bertalan Judit: Igen.) Igen szavazat. Vinnai Győző jegyző úr? (Dr. Vinnai Győző: Igen.) Igen szavazat. Ez plusz három, tehát 111 plusz 3 igen szavazattal, 53 nem ellenében, tartózkodás nélkül az interpellációra adott választ az Országgyűlés elfogadta.
(19.00)
Arató Gergely képviselő úr, a DK képviselője az I/14936. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az interpellációra adott választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ - Halász János igen, Czunyiné Bertalan Judit igen, Vinnai Győző igen - tehát 111 plusz 3 igen szavazattal, 52 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Korózs Lajos képviselő úr, az MSZP képviselője az I/14959. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Tisztelettel kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 112 igen plusz 3 helyszíni igen szavazattal - akiknek a gépe nem jelzett vissza -, 51 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett elfogadta.
Demeter Márta, az LMP képviselője az I/14956. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 110 plusz 3, azaz 113 igen szavazattal, 52 nem ellenében és 1 tartózkodás mellett elfogadta. Tehát itt már beleírtam a 3, gép által nem visszajelzett szavazatot is.
Tordai Bence képviselő úr, a Párbeszéd képviselője az I/14757. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 112 plusz 3, azaz 115 igen szavazattal, 51 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett elfogadta.
Lukács László György képviselő úr, a Jobbik képviselője az I/14952. számú interpellációra adott választ nem fogadta el. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a választ. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az interpellációra adott választ 112 plusz 3, azaz 115 igen szavazattal, 52 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok végére értünk. Most kétperces technikai szünetet tartunk. (Rövid szünet. - Számos képviselő elhagyja az üléstermet.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem