FARKAS SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

FARKAS SÁNDOR
FARKAS SÁNDOR agrárminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Asszony! Azért azt el szeretném mondani önnek, hogy a kormány eddig is már 14 milliárd forintot biztosított a Velencei-tó partfalának a rekonstrukciójára, rehabilitációjára, és azt sem szabad elfelejteni, hogy 136 turisztikai projektnek a támogatásával rendelkeznek a tó környékiek.
Egy dologra még nagyon határozottan fel szeretném hívni a figyelmét, ez pedig nem más, mint az ön által felemlített kajak-kenu pálya. Magyarországon egyetlenegy kajak-kenu pálya van a szegedi Maty-éren, az sem természetes víz, hanem betáplált vízmennyiség, és ha végre lenne Magyarországon egy másik ilyen nagyon fontos sportközpont, Budapesttől nem is távol, mondhatnám, közel, és a legkiemelkedőbb sportágak egyikének, hiszen ha ön figyelte az olimpiát, láthatta, hallhatta, hogy a legeredményesebben szereplő sportágak egyike a kajak-kenu, ennek meg kell teremteni ezt a feltételét, pont az egészséges sport és a vidéki élet szempontjából.
Tehát én úgy gondolom, hogy az elkövetkezendő időszakban erre megfelelő figyelmet fog a kormány fordítani, és támogatni fogja ezeket a beruházásokat. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem