VARGA ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

VARGA ZOLTÁN
VARGA ZOLTÁN (DK): Köszönöm szépen. Képviselő Úr! Valószínűleg nem egy filmet nézünk. Én nem tudom, hogy ön hallotta-e most az előző vitát akár, vagy olvasott-e bármilyen híreket. Tudniillik egy szakmai grémium éppen most, a mai nap hozta nyilvánosságra azt a tanulmányát, hogy az elmúlt két évben ötezer rákos beteg maradt diagnosztizálatlanul. Ötezer!
Amikor arról beszél, hogy én lennék vagy mi, az ellenzék lennénk egészségügyi kútmérgezők, ne haragudjon, de ez elég nevetséges hozzáállás azok után, hogy önök nem néznek ezeknek az embereknek a szemébe. Ezek közül nagyon sokan azért fognak meghalni nagy valószínűség szerint, és ez ne történjen meg, mert önök, az egészségügyi kormányzat gyakorlatilag hazudoznak összevissza, és a hősies egészségügyi dolgozókkal próbálnak takarózni, az ő válluk mögé bújnak, az ő hátuk mögé bújnak, ahelyett, hogy elvállalnák a felelősséget.
De el fog jönni egyszer a felelősségre vonás ideje, mert tudja, ismeri, gondolom, ön is azt a mondást: a fák nem nőnek az égig, vagy kidőlnek maguktól, vagy kivágják őket. Önökre is ez a sors vár. Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem