DR. PESTI IMRE

Teljes szövegű keresés

DR. PESTI IMRE
DR. PESTI IMRE (Fidesz): Köszönöm a szót. Varga képviselő úr ismételten megszólalásra sarkallt. Benne a magyar egészségügy kútmérgezőjét látom: rendszeresen olyan megszólalásokat enged meg magának, amelyek az egészségügybe vetett bizalmat rombolják. Nem mi készítettünk hamis videót, nem mi készítettünk nem komplett emberekkel hamis illúziókat keltő elképzeléseket. Felháborító, amit mond!
Megdöbbentő, hogy elismeri az egészségügyi dolgozóknak az igyekezetét a Covid alatt, ugyanakkor jelzi, hogy menekülnek a kórházakból a betegek, mert egyébként oda meghalni járnak. Hozzáteszem: mit gondol, képviselő úr, a magánszférában milyen orvosok dolgoznak? Azok az orvosok dolgoznak - így aztán sose fogja megérteni, ha nem ide figyel -, akik egyébként más időszakban az állami intézményekben dolgoznak; ugyanaz az orvos. Ne képzelje azt, hogy az az orvos, ha az állami intézményben dolgozik, jellemtelen és a beteget nem tisztességesen ellátó lesz, a magánszektorban pedig majd így fog cselekedni! Határozottan visszautasítom!
A magyar orvosoknak az elismerése világszínvonalú. Nyugodtan merem mondani, kardiológiában, idegsebészetben, transzplantációban, non-invazív kardiológiában a világ élvonalában van a magyar egészségügy. Tessék tudomásul venni, hogy mindaz, amit itt megenged magának, a magyar egészségügybe vetett bizalomnak a durva rombolása! Azt folytatja, amit a pártjuk hosszú hónapok, évek óta megtesz. Visszautasítom a magyar orvostársadalom nevében! Köszönöm szépen.
(Dr. Gyüre Csabát a jegyzői székben
Arató Gergely váltja fel.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem