POGÁCSÁS TIBOR

Teljes szövegű keresés

POGÁCSÁS TIBOR
POGÁCSÁS TIBOR belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Köszönöm szépen a vitában megszólaló képviselő úr, illetve az előző vitában megszólaló képviselők véleményét.
A törvényjavaslathoz képviselői módosító indítvány nem érkezett. A Belügyminisztérium 11 éves töretlen gyakorlata, hogy a sarkalatos rendelkezések esetén kikéri a parlamenti pártok véleményét, és törekszik arra, hogy a szakmailag megalapozott javaslatokat elfogadja. Ezúton is köszönöm a Fidesz, a KDNP, a Jobbik és az LMP részvételét, a szóban tett észrevételüket.
A részletes vita, valamint a Törvényalkotási bizottság eljárása keretében a normaszövegen szükségessé vált nyelvhelyességi, illetve jogtechnikai jellegű pontosításokra sor került.
Mindezek figyelembevételével kérem a tisztelt Házat, hogy támogassa a törvényjavaslatot. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem