NACSA LŐRINC

Teljes szövegű keresés

NACSA LŐRINC
NACSA LŐRINC (KDNP): Köszönöm szépen. A momentumos dologra nem sikerült válaszolnia a képviselő úrnak. De azt kérdezném akkor, ha már ön kioktatta a képviselőtársamat, hogy melyik költségvetési évről beszélünk, ön végig a 2020-as költségvetésről beszélt számtalan alkalommal, ebben a törvényvitában, nem az előző napirendi pontnál, hanem most. Tehát ez a 2022-es költségvetés vitája.
A YouTube-ra visszatérve, ezt is megemlítette a képviselő úr, hogy ez egy piaci szolgáltató, tehát ott lehet fizetni a reklámmentességért, meg lehet ingyenesen is nézni, én is ingyenesen nézem. Hányszor jelezte a nagy összeborulásos egyeztetéseken, hogy Dobrev Klára hányszor szólal meg tündéri hangon a gyermekmesék előtt? Csak kérdezném, mert ön mindig pártatlannak, nagyon igazságosnak és nagyon objektívnek tartja és így próbálja bemutatni saját magát. Kérdezném, hogy hányszor jelezte Varju képviselő úrnak és a többi DK-snak, hogy Dobrev Klára hányszor beszél a YouTube-on a különböző szereplőknek?
Hányszor szólalt föl például ön személyesen akkor, amikor nagyon közel önökhöz ülnek olyan emberek, akik részesei voltak annak a kormánynak, amely eladta, majd visszabérelte az MTVA-székházat a Szabadság téren. Eladta 4,4 milliárdért egy kanadai befektetőnek, és évente 2 milliárdért visszabérelte. (Dr. Hoppál Péter: Szégyen!) Ön szerint ez egy jó üzlet volt akkor, és így gondolja a közszolgálatiságot és a jó gazdálkodást? Mert ön öt percig beszélt a jó gazdálkodásról, hogy ha önnek lenne cége, mit várna el a gazdálkodó személytől, az ügyvezetőtől, a gazdasági igazgatótól. Ön szerint az a jó gazdálkodó, aki eladja, majd igazából többért visszabérli egy mutyi keretében?
Tehát ilyenkor hol van a képviselő úrnak az igazságérzete, és hányszor jelezte az ilyen szövetségesi nagy összeborulásos megbeszélésen ezeket a kérdéseket? Mert ilyenkor a képviselő úr persze fölteszi a kezét, hogy önnek ehhez semmi köze. Most ugyanúgy az MTVA-ban dolgozó embereken gúnyolódik meg őket szidja, de ilyenkor, amikor a szövetségesekhez kellene fordulni, akkor ez nyilván nehezebben megy. Ebben azért kérném a megértését, hogy egy kis objektivitást vigyen ebbe bele. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem