2018. július 20. péntek - 20. szám

Teljes szövegű keresés

2018. július 20. péntek - 20. szám
 
Jakab István
elnöklete alatt
 
Jegyzők: Szilágyi György, dr. Szűcs Lajos, dr. Vinnai Győző
 
 
TárgyaiHasáb
Felszólaló:
Dr. Kovács Árpád, a költségvetési Tanács elnöke • 2459
Felszólaló:
Kontrát Károly belügyminisztériumi államtitkár • 2471
Ungár Péter (LMP) • 2473
Alexov Lyubomir nemzetiségi szószóló 2474
Farkas Félix nemzetiségi szószóló 2476
Ágh Péter (Fidesz) • 2479
Potocskáné Kőrösi Anita (Jobbik) • 2480
Szilágyi György (Jobbik) • 2482
Z. Kárpát Dániel (Jobbik) • 2483
Ander Balázs (Jobbik) • 2485
Varga Mihály (Fidesz) • 2487
 
Az ülésen jelen voltak:
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök, GULYÁS GERGELY Miniszterelnökséget vezető miniszter, ROGÁN ANTAL, a miniszterelnök kabinetfőnöke, DR. NAGY ISTVÁN agrárminiszter, KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumiállamtitkár, DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára, NÉMETH SZILÁRD ISTVÁN honvédelmi minisztériumiállamtitkár, DR. VÖLNER PÁL igazságügyi minisztériumiállamtitkár, CSERESNYÉS PÉTER innovációs és technológiai minisztériumiállamtitkár, VARGHA TAMÁS külgazdasági és külügyminisztériumiállamtitkár, VARGA MIHÁLY pénzügyminiszter, DR. SEMJÉN ZSOLT tárca nélküli miniszter, SÜLI JÁNOS tárca nélküli miniszter.
 
Az Országgyűlés negyedik nyári rendkívüli ülésének
3. ülésnapja
2018. július 20-án, pénteken
(14.08 óra - Elnök: Jakab István
Jegyzők: Szilágyi György és dr. Vinnai Győző)
 
ELNÖK JAKAB ISTVÁN:(A teremben lévők felállnak, és ezzel köszöntik a választópolgárok közösségét. Amikor az ülést vezető elnök helyet foglal, a teremben lévők is leülnek.) Tisztelt Országgyűlés! Kérem képviselőtársaimat, szíveskedjenek helyüket elfoglalni, munkánkat megkezdjük.

 

Az ülésnap megnyitása Magyarország 2019. évi központi költségvetéséről szóló törvényjavaslat zárószavazása A Nemzeti Közszolgálati Egyetem fenntartói jogait érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összeg… A Bethlen Gábor Alapról szóló 2010. évi CLXXXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító java… A sportról szóló 2004. évi I. törvény és az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről … Az atomenergiáról szóló 1996. évi CXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról t… A Magyarország Kormánya és az Ománi Szultánság Kormánya között a diplomata, szolgálati és különleges útlevelekkel rendelkező álla… Az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról, valamint a bevándorlási különadóról szóló törvényjavaslathoz ben… A szociális hozzájárulási adóról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavaz… A gyülekezési jogról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás A magánélet védelméről szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás Az üzleti titok védelméről szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás A Magyarország és a Szlovák Köztársaság között az államhatárról szóló Szerződés kihirdetéséről szóló törvényjavaslathoz benyújtot… A szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény módo… Egyes törvényeknek a vízkivételekkel összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról t… A Magyarország biztonsági érdekét sértő külföldi befektetések ellenőrzéséről szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosít… A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazása A Budapest és az agglomeráció fejlesztésével összefüggő állami feladatokról, valamint egyes fejlesztések megvalósításáról, tovább… Napirend utáni felszólalások: Bejelentés az Országgyűlés következő üléséről Az ülés bezárása

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem