DR. VARGA LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

DR. VARGA LÁSZLÓ
DR. VARGA LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Én ezt értem, és értem is, hogy a kormánynak van erre egy rendelete, de sportszerető emberként azt gondolom, a költségkeretek folyamatos növekedésének és az ilyen jellegű megnyilatkozásoknak, amit a kormánybiztos úr tett, tehát Fürjes Balázs, van szerepe abban, hogy az emberek elfordultak az olimpiától, és egyébként úgy tekintenek a sportberuházásokra sok esetben, mint a korrupció melegágyára. Ez nekem fáj, és ez egy hatalmas probléma.
Ennek kapcsán fordultam önhöz, és határozottan azt várom önöktől, hogy ilyen jellegű elszállások és korrupciógyanús ügyek nem lesznek a továbbiakban, hanem ezeket haladéktalanul leállítják, különös tekintettel arra, hogy nemrég látott napvilágot az Európai Unió régióinak versenyképességi rangsora, ahol hadd hivatkozzam a saját régiómra: Észak-Magyarország a 263 régió közül a 262. az egészségügyi ellátás szempontjából. Itt kifejezett lecsúszás van a környező országokhoz képest, ezeket kell megállítani, azt gondolom, és nem ilyen típusú társadalmi vitát kiváltó túlárazásokra és blöffökre költeni. Köszönöm, elnök úr.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem